L'Antarragó
Oli d'autor
L’Antarragó és un oli d’oliva verge, extra, tan selecte com la terra que l’ha vist néixer i tan únic i ple de matisos com el nom que el defineix.
Subscriu-te a
la nostra Newsletter
UNEIX-TE AQUÍ

Oli d'autor

L’Antarragó és un oli Premium, elaborat a partir d’olives arbequines i creat per a ser gaudit en qualsevol moment.
És el fruit d’una producció pròpia i una metodologia estudiada i precisa que en garanteixen una excel·lent qualitat.

El nom

L’Antarragó deu la força del seu nom a la finca d’on brollen els seus fruits. Una zona en plena expansió que recull els millors passatges de les arrels d’una terra, Castelldans (Lleida). Un emplaçament únic on l’arbequina és essència, les oliveres són cultura i l’oli d’oliva és caràcter.

L’essència

L’Antarragó és un producte natural impregnat de la tradició dels seus orígens, però amb una mirada de futur, tècnica i actualitzada.

És el resultat d’una feina precisa, acurada i a consciència, que té per objectiu extreure l’essència de l’arbequina d’una manera honesta, treballada i gaudida.

La tradició del producte i la modernitat de la tècnica, una dicotomia perfecta.

El sabor

L’oli de l’Antarragó té el sabor característic d’oliva arbequina on els grans protagonistes són els petits matisos.

Notes d’herba acabada de tallar combinades amb la fragància característica de les olives verdes, tot en equilibri amb una lleugera aroma d’ametlla fresca i de fulla de tomatera.

En boca, el sabor lleuger de carxofa tan característic de l’arbequina. Picant en harmonia amb una sensació afruitada d’oliva verda.

També s’hi perceben notes de poma i plàtan que combinen a la perfecció amb el seu alt sabor afruitat. Aquestes sensacions donen un aire de gran complexitat i harmonia.

_